ALTERNATIVE POLITICALLY INCORRECT STREETWEAR
ALTERNATIVE POLITICALLY INCORRECT STREETWEAR
Ostoskori 0

Palautukset

Vääriä tai vahingoittuneita/viallisia tuotteita koskevat valitukset on jätettävä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuljetuksessa kadonneiden pakettien osalta kaikki vaatimukset on jätettävä viimeistään 30 päivän kuluttua arvioidusta toimituspäivästä. Mikäli virhe on aiheutunut yrityksemme tai omien yhteistyökumppaneidemme / alihankkijoidemme toiminnasta, korvaamme tuotteen / tuotteiden hinnan toimituskuluineen täysimääräisesti.

Muut palautukset 

Väärä osoite: Jos asiakkaan tilauksen yhteydessä antama osoite on kuriirin tai postin mielestä riittämätön, lähetys palautuu meille. Mikäli asiakas haluaa lähetyksen lähetettävän uudelleen toiseen osoitteeseen, vastaa hän itse jälleenlähetyksen kustannuksista, ellei perille toimittamattomuus johdu postin tai kuriiriyrityksen virheellisestä toiminnasta. Mikäli asiakas ei enää halua tilaamaansa lähetystä, korvaamme asiakkaan maksamien tuotteiden hinnan, mutta emme korvaa asiakkaan lähetyskuluja.

Lunastamattomat lähetykset: Asiakas vastaa itse lunastamattomien lähetysten jälleenlähetyksen toimituskuluista.

Tuotevaihdot: Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä meihin, mikäli hän haluaa vaihtaa tuotteen toiseen. Valitettavasti emme voi tarjota virheettömän tuotteen maksutonta vaihto- tai palautusoikeutta. Asiakas vastaa itse kaikista tuotteiden vaihdon ja palautuksen toimituskuluista. Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä (paitsi kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet). Korvaamme meille palautettujen käyttämättömien ja ehjien tuotteiden hinnan täysimääräisesti. Tuotevaihtojen osalta korvaamme mahdollisen hinnan erotuksen. Kuljetuksessa vahingoittuneiden tuotteiden osalta korvausvelvollisuus on ensisijaisesti kuljetusyrityksellä. Vilpillisessä tarkoituksessa tilattuja tuotteita ei hyvitetä tai vaihdeta. Tuotteiden vaihtoa ja palautusta koskevat pyynnöt on osoitettava meille 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.